Zorgeloos samenleven

Onze Chico zorgwoning is de oplossing voor wie op zoek is naar een compacte woonst voor één van zijn of haar ouders of grootouders. Met onze mobiele zorgwoning Chico geef je een zorgbehoevend persoon alles wat nodig is om langer zelfstandig te wonenOpgebouwd uit een houtskelet draagstructuur en van hoogwaardige BEN isolatie voorzien, biedt hij een aangenaam woon -en leefcomfort. En dat het hele jaar door!

De Ernesto Chico is ontworpen zodat je de nodige zorg voor je dierbaren in alle comfort kan aanbieden, maar toch ieder zijn privacy behoudt. Daarom beschikt de zorgwoning over een eigen badkamer, met douche en toilet, direct verbonden aan de leefruimte.

20 m² oppervlakte
BEN Geïsoleerd
3 maanden leveringstermijn
10 jaar garantie op draagstructuur
Vanaf € 47.050 excl btw geleverd aan huis
Ernesto zorgwoning - Mobiele zorgwonin in de tuin - Bovenaanzicht Chico
3,1m op 6,5m
Binnenhoogte 2,52m
Binnen -en buitenafwerking op maat
LED-verlichting met spots
3-laags beglazing
Aanpasbaar voor mindervaliden
Instapklare badkamer

Indeling zorgwoning

Afwerking

Met onze Ernesto zorgwoningen willen wij een plaats creëren waar je tot rust komt. Zelfstandig en comfortabel blijven wonen in de tuin van jouw zoon of dochter is onze visie. Bij de Ernesto Chico kan je zelf meebepalen hoe de zorgwoning binnen en buiten wordt afgewerkt.

Wij zitten graag samen met je om een zorgwoning geheel naar jouw smaak te ontwerpen. Je kan de afwerkingsopties voor de Ernesto zorgwoning Chico vinden door op onderstaande knop te klikken.

Zorgwoning in de tuin - Ernesto Chico - Afwerking

Meer weten over Ernesto zorgwoning: Chico?

Heb je een vraag over onze zorgwoning? Of wil je onze infobrochure downloaden? Vul onderstaand formulier in en wij beantwoorden met plezier al jouw vragen.
Over welke Ernesto krijg je graag meer info?