Optimaal samenleven

In onze Ernesto zorgwoning Optimo kan één of twee personen in alle comfort wonen. Perfect voor je (groot)ouders die nog goed te been zijn, maar voor wie het eigen huis wat te groot wordt. Naast de mobiele zorgwoningen Chico en Maximo is ook de Optimo opgebouwd uit een ecologische houtskelet draagstructuur. Deze zorgwoning voldoet aan de BEN eisen.

De Ernesto Optimo biedt naast een woon -en slaapruimte ook een volledige uitgeruste badkamer met toilet, wastafel en douche. Er is ruimte voorzien voor de plaatsing van een kitchenette. De zorgwoning is geheel rolstoeltoegankelijk en kan uitgerust worden met extra hulpmiddelen voor een betere mobiliteit.

 

28 m² oppervlakte
BEN Geïsoleerd
3 maanden leveringstermijn
10 jaar garantie op draagstructuur
Vanaf € 59.550 excl btw geleverd aan huis
Ernesto zorgwoning - Mobiele zorgwoning in de tuin - Bovenaanzicht Optimo
4m op 7m
Binnenhoogte 2,52m
Binnen -en buitenafwerking op maat
LED-verlichting met spots
3-laags beglazing
Aanpasbaar voor mindervaliden
Instapklare badkamer
Kitchenette

Indeling zorgwoning

Afwerking

Onze Ernesto zorgwoningen moeten een plaats zijn waar je tot jezelf komt en je thuis voelt. Daarom komt de Optimo in verschillenden binnen -en buitenafwerking stijlen. Zo kan de zorgwoning geheel naar jouw smaak ontworpen worden, ook de bijhorende kitchenette en badkamer kan je geheel naar jouw stijl ontwerpen.

Je kan de afwerkingsopties voor de Ernesto Optimo vinden door op onderstaande knop te klikken.

Zorgwoning in de tuin - Ernesto Optimo - Afwerking

Meer weten over Ernesto zorgwoning: Optimo?

Heb je een vraag over onze zorgwoning? Of wil je onze infobrochure downloaden? Vul onderstaand formulier in en wij beantwoorden met plezier al jouw vragen.
Over welke Ernesto krijg je graag meer info?